سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

سردار شریف: هرگونه اقدام صهیونیست‌ها علیه ایران نابودی آنها را تسریع می‌کند

سردار شریف: هرگونه اقدام صهیونیست‌ها علیه ایران نابودی آنها را تسریع می‌کند سخنگوی سپاه پاسداران در واکنش به تهدید اخیر رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: صهیونیست‌ها می‌دانند اگر عملیات نظامی و یا اقدامی را علیه ما آغاز کنند، پایان این اقدام با آنها نیست و قطعاً نابودی آنها را تسریع می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار رمضان شریف سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره اظهار نظر رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه این رژیم می‌تواند به ایران حمله نظامی انجام دهد، گفت: این اظهار نظر صهیونیست‌ها سخن جدیدی نیست و آن‌ها مطلب مذکور را بارها تکرار کرده‌اند. اما، شاید یک پیام داشته باشد و آن پیام، این است که شرایط آمریکایی‌ها در منطقه به گونه‌ای است که امکان حمایت از صهیونیست‌ها را ندارند.

 

وی افزود: آمریکایی‌ها به تعبیری تلاش می‌کنند خود را در دامن صهیونیست‌ها نیندازند چون می‌دانند اگر صهیونیست‌ها اقدامی علیه ما انجام دهند، مقابله به مثل ما دامان پایگاه‌های حامی صهیونیست‌ها را خواهد گرفت.

 

سخنگوی سپاه در ادامه با اشاره به علت اظهار نظر مذکور توسط ارتش رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: علت اصلی چنین اظهارنظری توسط رژیم صهیونیستی، می‌توان پیام آمریکایی‌ها به آن‌ها دانست که همچون گذشته قادر به حمایت از این رژیم نبوده و حاضر نیستند وارد نبردی شوند که سرنوشت آن به کجا می‌رود، شوند.

 

وی ادامه داد: صهیونیست‌ها می‌دانند اگر عملیات نظامی و یا اقدامی علیه ما آغاز کنند، پایان این اقدام با آن‌ها نیست و قطعاً نابودی آن‌ها را تسریع می‌کند.

 

سردار شریف در پایان و در پاسخ به سوالی دیگری درباره علنی‌شدن اختلافات آمریکا و رژیم صهیونیستی و اظهارات برخی مقامات آمریکایی‌ در این باره تاکید کرد: شاید این نوع اظهارات چنین پیامدی هم داشته باشد، صهیونیست‌ها می‌خواهند به آمریکایی‌ها اعلام کنند که دیگر آن‌چنان به توان نظامی شما متکی نیستیم و خودمان می‌خواهیم اقدام کنیم.

 

سخنگوی سپاه در پایان، طرح چنین سخنانی توسط صهیونیست‌ها را یک بلوف سیاسی دانست./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار